Nordmark.org

Kommande

Inga kommande händelser


Välj språk

Ny Silversparre Härold

Herr Agmund tar befälet
den tisdag 20 maj 2008
av Agmund författarlista
i Officiella Nordmark
Författarens poäng: 1/100

Vaktavlösning har skett på härolds fronten, den ärevördige Lady Anna de Byxe har lämnat över budkavlen till mig. Nu skall jag försöka att göra ett lika gott jobb i ämbetet.

Salve! Jag, Herr Agmund Stoltefoth tar härmed över som Silversparre Härold, att tjäna såväl Fursteparet som populasen i Nordmark med all min kunskap, min förmåga och min lojalitet.

Nu börjar Heraldik Racet.. Jag har en dröm, en önskan, ett mål. Vi skall prestera underverk i Nordmark, vi skall bli bättre på att registrera namn och vapen. Märk väl, detta gäller både gamla som unga, nya medlemmar som dinosaurier. Inom kort kommer jag att presentera instruktionerna för Heraldik Racet i Nordmark. Men i korta drag innebär det att de som vill delta meddelar mig, och samlar ihop poäng genom att deltaga i olika heraldiska händelser, samt registrerar sina namn och vapen. Den eller de som har flest poäng när tävlingen avslutas, vinner ett hemligt pris.

Men för de som inte kittlas av tävlingen som sådan, men ändå vill lära sig mer om vapen namn och persona utveckling, så är jag till er tjänst.

Jag önskar er välkommen in i den underbara värld, som kan beskrivas på det hemliga språket blasonering.

/Agmund Stoltefoth, Silversparre Härold


 

Välkommen

Användarnamn:

Lösenord:


Kom ihåg mig

[ ]
[ ]
[ ]


Nordmark is the Swedish branch of the Society for Creative Anachronism
This is the recognized Web Page for the Principality of Nordmark of the Society for Creative Anachronism, Inc.
It is not a corporate publication of the Society for Creative Anachronism, Inc. and does not delineate SCA policies.
In cases of conflict with printed versions of material presented on this page or its links, the dispute will be decided in favor of the printed version

Frågor, önskemål och åsikter om siten kan lämnas till webmaster genom att skicka ett pm till webmaster Verda eller ett mail till webmaster (at) nordmark.org